THE DEFINITIVE GUIDE TO گیاه اسپند

The Definitive Guide to گیاه اسپند

The Definitive Guide to گیاه اسپند

Blog Article

دود دادن منظم اسپند در طول هفته می‌تواند یک راهکار موثر برای کاهش شپش در محیط محسوب شود.

در تحقیقات آزمایشگاهی که از عصاره اسپند جهت از بین بردن میکروب‌ها استفاده شده‌است. عصاره‌های حاصل از کالوس خواص ضد میکروبی در برابر میکروب‌هایی نظیر استافیلوکوکوس اورئوس، اشریشیا کولی و کاندیداآلبیکانس را نشان داده‌است.

چرا که دانه ‌های گیاهی اسپند دارای مواد شیمیایی چون هارمین، پگانین، هارمولول 

بیشتر بخوانید: برای خنگ نگه داشتن اندام های داخلی بدن در تابستان، این خوراکی ها را فراموش نکنید!

حزب‌الله کردستان با انتشار این ویدئو اعلام موجودیت کرد

در طب سنتی، از دود اسپند برای تسکین علائم آبله مرغان، کاهش خارش و سوزش تاول‌ها و سرعت بخشیدن به روند بهبودی استفاده می‌شود.

اسپند همچنین با گرم کردن رحم و افزایش گردش خون در ناحیه تناسلی، می‌تواند به بهبود باروری زنان و روند درمان تنبلی تخمدان یاری رساند.

از آنجا که خوردن آن باعث بیمار یا تلف شدن دام می‌شود، در شماری از کشورها علف هرز مضر شناخته می‌شود. استفاده از این گیاه در طب سنتی خاورمیانه و شمال آفریقا رایج است.آلکالوئید موجود در گیاه، ازجمله دانه‌ها، توهم‌زا است. احتمالاً به دلیل وجود یک بازدارنده مونوآمین اکسیداز.

استفاده بيشتر از حد دارويي اسپند، ممکن است باعث سقط جنين، استفراغ، دپرسيون و توهم‌زايي شود.

در حدیثی از پیغمبر اکرم (ص) روایت شده است: از اسپند درخت یا برگ یا میوه‏اى نمی‌روید، مگر آن که فرشته‏اى بر آن گماشته شده است تا آن را به آن که باید برساند، یا خشک شود، و در ریشه و ساقه‏اش شفا است، و در دانه آن داروى ۷۲ بیمارى نهفته است.

دانه‌های اسپند، خاصیت ضد التهابی دارند. از این خاصیت اسپند می‌توان به عنوان داروی مسکنی طبیعی برای رفع درد سیاتیک استفاده کرد.

شما می‌توانید اسپند get more info را در اسپند سوز یا منقل آتش بریزید یا با کمک اسپند سوز دانه‌های آن را آتش بزنید تا دود آن در فضا بپیچد. اگر به گیاه اسپند دسترسی ندارید می‌توانید از عود صنعتی اسپند برای این کار استفاده کنید.

گیاه اسپند به واسطه مواد معدنی و مغذی فراوان و همچنین خواص آنتی‌اکسیدانی بسیاری که دارد، مورد توجه قرار گرفته است.

استفاده از اسپند و کندر به عنوان یک روش طبیعی برای بهبود کیفیت هوا و افزایش آرامش روانی می‌تواند مفید باشد، اما همواره باید با احتیاط و با توجه به شرایط فردی و محیطی انجام شود.

Report this page